Yhteistyökumppanit hankkeessa

Puuelementit

Koskisen Oy on yli satavuotias, yli 900 ihmistä työllistävä, puulle omistautunut perheyritys. Monipuolinen ja kansainvälinen liiketoimintamme käsittää mm. puunhankinnan, sahauksen ja höyläyksen, vaneri- ja lastulevyn valmistuksen sekä taloteollisuuden tuotteet kuten jättielementit ammattirakentamiseen sekä Herrala talot.

Tavoitteemme Koskisella on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. Tunnemme tuotteen loppukäytön asettamat vaatimukset ja edistämme asiakkaittemme liiketoimintaa innovatiivisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Koskisen toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, rohkeus, luovuus ja tuloksellisuus.

Välipohjat ja parvekkeet

VVR Wood toimittaa puurakenteisia elementtejä ammattirakentajien kohteisiin. Erityisosaamistamme ovat kilpailukykyiset ja ekotehokkaat puupohjaiset ratkaisut. 
 
Toimitamme mm. tila-, välipohja- ja kattoelementtejä rivi- ja kerrostaloihin, sekä puurunkoja ja - elementtejä halleihin ja liikerakennuksiin. Lisäksi olemme kehittäneet uuden puupohjaisen parvekejärjestelmän, jota voidaan käyttää niin uudisrakentamisessa kuin parvekesaneerauksissakin. 
 
Olemme paljon enemmän kuin perinteinen puuosa- tai elementtitoimittaja. Kaiken minkä valmistamme, niin myös suunnittelemme, asennamme ja urakoimme. 
 
Tavoitteenamme on asiakkaidemme liiketoimintaa ymmärtäen kehittää heille laadukkaita ratkaisuja puurakentamisen vaativissakin kohteissa. 
 
Olemme aidosti mukana puurakentamisessa. VVR Wood on yksi puurakentamisen edelläkävijöistä Suomessa. 

Puumateriaalit

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaan puuraaka-ainealueen keskellä Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Tuotannostamme 70 % on mäntyä ja 30 % kuusta. Oulussa Pölkyllä on painekyllästyslaitos.

Työtä tehdään nykyaikaisella tuotantoteknologialla perinteitä vaalien. Nykyaikaiset, tehokkaat laitokset pitävät puutuotteidemme laadun korkeana myös jatkossa. Yrityksellämme on jo yli neljänkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa. Tavoitteenamme onkin toimittaa asiakkaillemme juuri sellaisia tuotteita kuin he haluavat.

Sääsuojaus

Ramirent Finland Oy on Ramirentin Suomessa toimiva tytäryhtiö. Olemme Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 toimipisteen verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.
 
Laajan verkoston ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia teline- ja sääsuojausratkaisuja. Asiakas saa kohdekohtaisen ratkaisun sisältäen tarvittavan suunnittelun, vuokrauksen, kuljetukset ja asennustyön. Kohteissamme työn suorittavat perehdytetyt ja ammattitaitoiset telineasentajat. Toimintamme kattaa koko Suomen.

Ramirent-konsernin päätuoteryhmiä ovat työmaiden rakennuskoneet ja henkilönostimet, telineet ja suojauskalusto, turvallisuus- ja tuentakalusto, työmaatilat ja kontit sekä torninosturit ja työmaahissit. Konserni tarjoaa myös näihin liittyviä suunnittelu-, asennus-, kuljetus- ja neuvontapalveluja. Ramirentin vuokraustoiminnan lisäksi harjoittama tekninen kauppa käsittää tärkeimpien rakennuskoneiden ja -laitteiden maahantuonnin ja markkinoinnin.

Vesikattojen, parvekkeiden ja pihakannen vedeneristys

KerabitPro Oy on laaja-alainen yli sadan vuoden kokemuksen omaava kotimainen kattorakentamisen osaaja. Bitumikattojen lisäksi rakennamme tiili-, pelti- ja viherkattoja sekä pihakansien vedeneristyksiä.

Kattavan tuote- ja palveluvalikoiman avulla tarjoamme pitäviä ja päteviä kokonaisratkaisuja. Käytämme laadukkaita ja kestäviä, pääasiassa kotimaisia materiaaleja.
   
Meiltä saat myös katon käyttöikää pidentävät säännölliset huoltopalvelut. 

Eristeet

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, ISOVER
ISOVER kehittää ja valmistaa markkinoiden korkealaatuisimpia lämmön- ja ääneneristeitä. Tuotteiden pitkälle kehitetty turvallisuus ja korkea laatu vastaavat asiakkaidemme vaativimpiinkin haasteisiin. 

ISOVER-eristeet ovat palamattomia, energiatehokkaita ja kosteusturvallisia, joten ne soveltuvat erinomaisesti puukerrostaloihin. Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy on Suomen suurin kierrätyslasin käyttäjä ja lasivillan valmistus onkin Suomessa olennainen osa jätelasin kierrätysjärjestelmää.

Kipsilevytuotteet

Saint Gobain Rakennustuotteet Oy, Gyproc
Gyproc on kevytrakentamisen markkinajohtaja ja edelläkävijä. Tuotamme uusia innovatiivisia ratkaisuja rakentamiseen yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Gyproc-kipsilevyt ja -järjestelmät mahdollistavat monipuoliset, muunneltavat ratkaisut sekä ammattilaiselle että pienrakentajalle.

Kipsipohjaisen kevytrakentamisen etuja ovat helppous, monipuoliset tilaratkaisut, muunneltavuus, ympäristöystävällisyys, paloturvallisuus ja hyvä sisäilma.

Gyprocin vahvuudet ovat asumis- ja työskentelymukavuus.

Gyproc on osa Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy:tä, joka tuottaa innovatiivisia ja turvallisia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Yhtiöllä on kolme liiketoimintoa: akustiikkatuotteisiin keskittyvä Ecophon, kipsipohjaisia kevytrakentamisen ratkaisuja toteuttava Gyproc sekä lämpö- ja tekniseen eristämiseen erikoistunut Isover.

Toimimme Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa.

Sprinklaus

Marioff on maailman johtava vesisumusammutusteknologian kehittäjä, joka toimittaa palosammutusjärjestelmiä tuotenimellä HI-FOG®. 

HI-FOG® rajoittaa, tukahduttaa ja sammuttaa tulipaloja aktivoimalla korkealla paineella hienoa vesisumua palokohteeseen. Vesisumu katkaisee säteilylämmön ehkäisten palon leviämistä. 

Korkeapainejärjestelmän merkittävin etu perinteiseen sprinklerijärjestelmään verrattuna on, että se käyttää huomattavasti vähemmän vettä minimoiden sammutustyöstä aiheutuvat vesivahingot. Lisäksi putkikoot pienenevät, jolloin niiden asentaminen välipohjiin helpottuu.

Pintakäsittely

Teknos on Euroopan johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknoksen vahvuus on teknisessä osaamisessa. Tätä tukee pitkäjänteinen panostus tutkimus- ja tuotekehitystyöhön. 

Teknoksen palveluksessa on noin tuhat henkeä, joista runsaat 150 toimii tutkimuksen ja tuotekehityksen parissa. Konsernin liikevaihto on noin 262 milj. euroa.  Teknos perustettiin vuonna 1948 ja se kuuluu Suomen suurimpien perheyritysten joukkoon.

Puuikkunat ja parvekeovet

Skaala on vuonna 1956 perustettu, Pohjoismaiden suurimpiin kuuluva ikkuna-, ovi- ja lasiratkaisuiden palvelutoimittaja. Skaala on suomalainen perheyritys, jossa vahva puusepänteollisuuden perinne ja osaaminen yhdistyvät moderneihin tuotantomenetelmiin ja edelläkävijän tuoteratkaisuihin.

Skaala tunnetaan etenkin energiatehokkaasta tuoteperheestä ja kokonaisvaltaisesta palvelukonseptistaan. 

Skaala-konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 85 M€. Yritys työllistää noin 500 henkilöä. Tuotannosta menee vientiin noin 20 prosenttia.

Sisäovet ja kerrostaso-ovet

JELD-WEN valmistaa, kehittää ja markkinoi tuotteita, jotka edistävät kotien ja julkisten tilojen kauneutta ja toimivuutta. JELD-WEN tarjoaa laajan valikoiman luotettavia oviratkaisuja asuntojen ja tilojen sisäänkäynteihin ja sisätiloihin. JELD-WENin puuovet on valmistettu kestävästi hoidettujen metsien puusta ja ne ovat FSC- tai PEFC-merkittyjä. Kestävä kehitys on yksi yrityksemme arvoja: olemme sitoutuneet edistämään vastuullista metsänkäyttöä.

JELD-WEN Suomi Oy on osa kansainvälistä konsernia, jolla on tuotantoa 22 maassa, 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää. Suomessa valmistamme ovia Kuopion ja Vääksyn tehtailla ja työllistämme 250 henkilöä.

Opastesuunnittelu, opasteet ja mobiiliopasteet

Haarnio Oy on iloinen saadessaan toimia Rkl Reposen kumppanina Rubiinikehän merkittävässä kohteessa. Olemme päässeet osoittamaan osaamistamme visuaalisen johtamisen alueella työmaa-aikaisin opastein ja uudella mobiiliteknologiaan perustuvalla opastamisella.

Rubiinikehä 1:ssä on suunnittelussa huomioitu rakentamisaikaisen paloturvallisuuden, 3-vaiheisen rakentamisen ja kahden rakennuttajan huomioiminen niin, että opastamisen avulla pitäisi navigointi ja vaiheistus helpottua huomattavasti. Myös opastamisen interaktiivisuus tablettien ja älykännyköiden osalta on huomioitu uudella, hienolla tavalla, monikielisyys mukaan lukien. Lopullisten opasteiden suunnitelma ja toteutus tarkentuu rakennuksen valmistuessa.

Haarnio Oy on perustettu 1969 ja on tunnettu rakennusliikkeille ja kiinteistönhoitajille suunnatusta opastuspalvelusta, nopeudesta ja luotettavuudesta. Haarnio on suomalainen perheyhtiö jossa työt tehdään Luojaa ja luontoa kunnioittaen, asiakkaan parasta arvostaen.